Sierbestrating voor particulieren

Ontwerp, advies en uitvoering

Sierbestrating Drenthe en Groningen

Bestraten van tuinen en opritten is één van de specialiteiten van Alex Brouwer en zijn team. Deze feedback ontvangen wij keer op keer van onze klanten. Wij hebben een breed aanbod sierbestrating van hoge kwaliteit en het aanbod in tegels en materialen is groot. 

U kunt bij ons terecht van advies tot ontwerp en uitvoering in alle mogelijke varianten van sierbestrating. Hierbij houden we rekening met de ondergrond en belasting van het straatwerk. Tijdens de aanvraag van de geheel vrijblijvende offerte wordt u voorzien van vakkundig advies. Welke materialen passen bij uw wensen en wat zijn de te verwachten kosten. Maar ook de verwachte doorlooptijd die nodig is voor het compleet opleveren van het project. 

Onze offerte voorziet altijd in:

  • Het afvoeren van bestaande materialen en puin;
  • Het grondwerk incl. riolering indien nodig;
  • Het bestraten en netjes afleveren van de bestrating. 
Sierbestrating

Alex Brouwer voert de gehele collectie van Kijlstra bestrating

Wilt u meer informatie over onze (sier)bestrating of wilt u onze volledige bestrating brochure aanvragen neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Tevens bieden wij op ons terrein restpartijen (nieuw en oud) aan van diverse soorten stenen. Kom dus gerust een kijkje nemen op onze locatie in Valthermond. Hier kunt u verschillende soorten en maten bestrating en stenen bekijken.

Image 1
Image 2
Image 3
Image 4
Image 5
Image 6
Image 7
Image 8
Image 9
Image 10
Image 11
Image 12

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op!
Contact